Cartable Design by me 01

Terug naar school

Dag iedereen Ik ben wel een beetje te laat maar ik ga jullie toch laten zien wat ik voor mijn prinses heb gemaakt.

Zoals velen van ons, ben ik gezwicht voor het boek “Cartables et sac à dos” van Mavada. Ik ben dol op haar werk en ik zie haar realisaties erg graag  Als jullie Edwige Fossac nog niet kennen, kunnen jullie hier een kijkje nemen. Ik heb er erg van genoten om deze boekentas te maken. Alle afbeeldingen en uitleg waren duidelijk. Het was een mix tussen het model “Danaé” en “Hermione”. Ik heb de afmetingen en etiket van Hermione en de zakken van “Danaé” genomen. Mijn stof heb ik zelf geplastificeerd. Hieronder laat ik jullie meer details zien. Leder die ik had nog liggen   Metale ringen van een oude rugzak Hermione & Danaé Stoffen: Michael Miller  Design by me Mercerie: Oranje tassenband Design by me, Paspelband Design by me, Metalen sluitingen Stoffenspektakel